Een bericht van oprichter Mérida Miller:

Asset 1.png

Tijdens mijn carrière in de industrie van fitness en innovatie design, heb ik met veel verschillende mensen samengewerkt en geleerd wat hun motiveert, waar ze tegenaan lopen en hoe je het beste in hun naar boven kunt halen. Ik heb verschillende succesvolle initiatieven opgericht, zoals Run Like a Girl in Amsterdam en Common Threads. Al deze initiatieven zijn gebaseerd op de overtuiging dat samen zijn mensen op veel verschillende manieren ten goede kan komen.

Ik ben opgegroeid in de VS en naar Amsterdam verhuisd toen ik besloot dat dit de perfecte plek is om de reis van Project Fearless te beginnen. De stad biedt onderdak aan een diverse en internationale gemeenschap van vooruitstrevende mensen die graag willen samenwerken. Maar er zijn ook problemen. De genderkloof bestaat nog steeds op veel verschillende gebieden en dat is precies wat we willen overbruggen met onze unieke naschoolse programma’s.

Ik vind het belangrijk om met Project Fearless niet alleen een fysieke ruimte te creëren, maar ook de juiste vorm van empowerment en ondersteuning te bieden, zodat de meiden het meeste uit hun ervaringen kunnen halen. We hopen dat het groepsgevoel en de samenwerkingen die ontstaan tussen de meisjes niet alleen binnen de muren van Project Fearless bestaan, maar uitgroeien tot iets veel groters.

Project Fearless gaat over het aanmoedigen en koesteren van dappere, moedige, risico nemende, avontuurlijke en zelfverzekerde meiden, die aanpakken wat er op hun pad komt en de top bereiken van de ladder die zij willen beklimmen. We kijken er naar uit hen allemaal te ontmoeten en aan de slag te gaan!

Welkom bij Project Fearless.

Merida .jpg

PROJECT FEARLESS - WIE ZULLEN ZE WORDEN?

We vormen en versterken een nieuwe generatie. Laten we iets creëren dat nog niet bestaat. Iets waarvan moeders hadden gewild dat het er was toen zij opgroeiden en dat vaders willen voor hun dochters. Laten we een ruimte bouwen waar meisjes zelfverzekerd naar binnen kunnen stappen, waar ze niet hoeven te zijn wie ze denken dat ze moeten zijn, maar waar ze in plaats daarvan zelf kunnen ontdekken wie ze willen zijn. Waar ze uit hun comfort zones kunnen stappen en leren om te bouwen, risico’s te nemen, impact te creëren, de handen uit de mouwen te steken en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Waar ze kunnen oefenen om dapper te zijn, niet voorzichtig te doen en buiten de lijntjes te tekenen.

Laten we onze meiden helpen zich te ontwikkelen tot dappere en slimme vrouwen, door ze ruimte, tijd en middelen te geven te ontdekken we ze zijn als meisjes.

Asset 2.png
Cookie Policy Privacy Policy