Asset 15@300x.png

Project Fearless is een leeromgeving voor meiden tussen de 9 en 14 jaar, waar stereotypes worden doorbroken, meningen worden gevormd en de handen uit de mouwen worden gestoken.

 
banner image.jpg
 
cristina-pop-793800-unsplash small.jpg

Onze Missie: Meiden Die Doen


Wij helpen meisjes bij het waarmaken van hun droom om wetenschapper, ingenieur, bouwer of maker te worden, en de top te bereiken van de ladder die zij willen beklimmen.

Door de kloven te dichten die de maatschappij heeft gecreëerd, geven we meisjes de middelen die ze nodig hebben om succesvol te zijn. De meiden bepalen zelf wie ze willen zijn en wij herdefiniëren op onze beurt hoe de wereld naar meisjes kijkt.

 
 
 
PF F copy.png
 

Onze Programma’s

Door het jaar heen verzorgen we drie verschillende naschoolse, 8-weekse programma’s in Amsterdam. Al onze programma’s zijn doelgericht en specifiek ontworpen om de interesses, activiteiten, passies en vaardigheden van onze meiden toe te spitsen op hun toekomst. We geven ze de middelen en het zelfvertrouwen te ontdekken wie ze zijn en wat zij willen doen met hun leven.

1. MIND & BODY

We bouwen aan zelfvertrouwen, kracht en nieuwe vaardigheden door de meisjes aan te moedigen te bewegen, zichzelf uit te dagen, risico’s te nemen en te leren door te doen.

2. THE MAKER’S SPACE

Hier kunnen meiden creatief zijn, nieuwe dingen proberen en leren hoe het is met elektrisch gereedschap te werken. Timmerwerk, houtbewerking, naaien en talloze andere hands-on activiteiten komen aan bod, waarbij het niet erg is als je vies wordt.

3. COMMUNITY & LEADERSHIP

De waarde van een verbonden groep binnen onze eigen muren én de regio Amsterdam is één van de lessen die we de meiden willen meegeven in dit programma.

Asset 2.png
 

Onze Impact

 
 

WE HEBBEN EEN FYSIEKE RUIMTE

We zijn geen online omgeving of klaslokaal, maar een doelgerichte werkruimte voor meiden om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. We creëren een veilige omgeving voor onze dappere meiden, in het hart van Amsterdam.

 

WE DENKEN GROOTS

Project Fearless gaat niet alleen over het leren van zelfverdediging of hoe je iets bouwt of moet maken. We bereiden de meiden met name voor op hun toekomst en geven hun de mogelijkheid zich te ontwikkelen, voor het avontuur te kiezen, moedig te zijn, risico’s te nemen en onderdeel van een groep te zijn.

 
 

WE ZIJN UNIEK

We bieden iets dat op dit moment nog niet bestaat in Nederland en overbruggen de kloof tussen een leeromgeving en een ruimte om samen te zijn.

 
 
 
 

Moed is aangeleerd, en zoals alles dat aangeleerd is, moet je oefenen.

 Caroline Paul

 

 
Asset 1.png
 

Raak Betroken

 
 

OUDERS

Ben jij ouder/voogd van een dappere en slimme meid die heel graag mee wil doen aan een Project Fearless programma? Dus schrijf je in om up to date te blijven!

 

BEGELEIDERS

Ben jij een leerkracht, vakman, mentor, rolmodel of geef je workshops, en wil je je tijd en expertise delen met onze meisjes?

 
 

SponsORS

Wil jij investeren in de toekomst van meisjes in Nederland? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners, samenwerkingen en kansen.

 
Cookie Policy Privacy Policy